Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

EN+ ladesystemer

Våre produkter

EN+ er et åpent (OCPP), intelligent nettsentrisk ladesystem som gir mulighet for prioritert dynamisk lastbalansering som fordeler tilgjengelig kapasitet i det elektriske anlegget mellom de til enhver tid tilkoplede ladbare biler. Hver enkelt ladestasjon inneholder en godkjent strømmåler som logger og måler all bruk av ladestasjonen til korrekt bruker.

7 kW systemlader

22 kW systemlader

11 kW hjemmelader

10 900,- ferdig montert

7 kW system- og dobbellader

60 kW hurtiglader

Systeminformasjon

Ladekort

Alle beboere får et eget ladekort (RFID) for å starte og stoppe ladesesjonen ved alle borettslaget/sameiets ladestasjoner. Ladestasjonene er ‘’låst’’ og kan ikke startes/brukes av andre enn de som har godkjent ladekort for dette parkeringsanlegget. Når ladesesjonen er startet er også kontaktene i bilen og i ladestasjonen fysisk låst inntil ladesesjonen er stanset.

Kommunikasjon

Alle ladestasjonene er knyttet til nettet via innebyggede kommunikasjonsmoduler (alle ladestasjoner er seriekoblet og tilknyttet gateway med 4G simkort.  Dette betyr at alle ladestasjonene kan fjernstyres via nettet for betalingsløsninger, lastbalansering og softwareoppdateringer. All kommunikasjon er kryptert og er godkjent for GDPR krav.

Ladekabel

Ladestasjoner tilknyttes elbilen via en Type 2 ladekabel som alle ladbare kjøretøy bruker. Vi kan også levere tilleggskabler med Type 2 «socket» (tilkopling) i ulike lengder til de aller fleste kjøretøy. EN+ bruker Type 2 kabel med Modus 3 lademønster noe som er en felles løsning for alle ladbare biler som selges i Europa i dag. Ladekabel følger ikke med ladestasjonen

Teknisk spesifisering

Ladestasjonene har standard IEC 62196, tåler fuktighet 5% – 90%, temperatur -30 til +50, innebygd B-vern/DC-vern, 3 kg, mål 356*221*136mm

Vår software: EnergiPlan Admin

Vårt skybaserte administrasjons- og faktureringssystem kan installeres på alle ladestasjoner, og styres fra OOEL sine kontorer. Du slipper å løfte en finger!

Daglig drift

Få full oversikt gjennom EnergiPlan Admin Kontrollpanel. Del inn brukerne i forskjellige pris- og kundegrupper, og ta betalt for strømmengde, effekt eller tidsbruk. Har du betalende kunder, kan det brukes for å nedbetale investeringen. EnergiPlan kan administrere alt du ikke ønsker å styre selv.

Lastbalansering

EnergiPlan Admin balanserer strømforbruk automatisk mellom de ulike ladepunktene, slik at infrastrukturen aldri overbelastes. Enkeltbrukere kan prioriteres foran andre ved behov.

Åpent system

EnergiPlan Admin er, til tross for navnet, ikke bundet til våre ladebokser eller oss som leverandør. Du står fritt til å bytte i fremtiden, om foretrukne løsninger skulle dukke opp. Systemet kan også kobles opp til andre energitiltak som batteri og solceller.

Brukeropplevelse

Start lading med RFID-kort eller app. Registrer ønsket betalingsmåte på profilen, og betal med bankkort, Vipps eller faktura.

Sikkerhet

All informasjon er sterkt kryptert, og alt lagres og driftes i Norge, i tråd med GDPR.

Med kunden i sentrum!

On & Offshore elektro har hovedkontor i Kristiansand og avdelinger i Porsgrunn og Stavanger. Vi er en elektroentreprenør som hovedsaklig jobber mot næringsliv, industri og sameier / borettslag. Vårt mål er hele tiden å ha kundens behov i sentrum. 

Vi er opptatt av å levere god service til våre kunder både før, under og etter prosjektene. Derfor har vi opprettet et lokalt callsenter som står klare med spørsmål og teknisk bistand 24/7. Vi er der når du trenger oss. 

Produktene vi benytter oss av er av høy kvalitet og produsert for tøffe norske forhold. Montørene våre har lang erfaring innen bransjen og god teknisk kompetanse. Dere skal oppleve at produkt, kvalitet og service blir som lovet. Det er vårt løfte til dere.

Scroll to Top
Rull til toppen