Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

EN+ hjemmelader

Kraftig og smart 11 kW hjemmelader som kan kobles mot Wifi. Appen gir deg full kontroll på forbruk, start / stopp og mange andre nyttige funksjoner. Integrert type 2 ladekabel følger med i prisen. 

Inkludert i prisen:

  • 32/40A sikring
  • Inntil 15m TFXP 5G6mm2
  • 4 timer arbeid på plassen
  • 50 km kjøring tur/retur
  • Montering og tilkobling av boksen
  • Samsvarserklæring for installasjonen
  • Type 2 ladekabel

Kr 10 490 ferdig montert!

Send oss en forespørsel

Vi følger deg opp i løpet av kort tid!

Derfor skal du velge EN+ som din hjemmelader

Kraftig ladeboks

Med 11 kW er EN+ en av de kraftigste på markedet. Den tilpasser seg bilen slik at du uansett får maks effekt. 3 fas lader, men passer også til 1 fas.

App styring

Alle kunder får tilgang til app med unik software som gir deg en rekke smarte funksjoner. Full kontroll på forbruk, start/stopp, historik og mye mer.

Mye for pengene

Med tilgang på en kraftig lader med unik smartteknologi og integrert ladekabel så finnes det ikke noe bedre på markedet til samme pris.

Med kunden i sentrum

Hos On & Offshore elektro er det kundens behov som er viktigst. Derfor har vi som mål å levere best service til deg hele veien. Trenger du hjelp etter installasjon så har vi et callsenter som kan bistå med alle spørsmål. 

Vi har en høy standard på våre produkter og montørene strever hver dag etter å levere topp kvalitet på arbeidet. Du kan være trygg på at prisen og arbeidet blir som avtalt. OOEL – en elektriker du kan stole på!

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål eller vil ha satt opp et tilbud for ditt hus / hytte / næringsbygg / borettslag.

Scroll to Top
Rull til toppen