Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Energilagring & UPS

Løsninger tilpasset industrien og næringslivet. 
Systemene blir skreddersydd til alle kunder ut ifra behov

Energilagring

Lagring av energi gir bedriften din en høy energisikkerhet og forutsigbarhet. Løsningene våre passer til alt fra lokalt næringsliv og industri til off-grid anlegg som benytter fossilt drivstoff. 

Kombiner energilagringen med en av våre løsninger innen produksjon av fornybar energi for maksimalt utbytte. Vi bistår dere med å skreddersy systemer tilpasset deres behov. 

Med energilagring kan bedrifter hente ut strøm fra nettet på tider med billig strøm og benytte seg av den når prisen er på det høyeste. 

Peak shaving

Vi tilbyr systemer som kan levere store mengder energi i korte perioder for å redusere store forbruks-topper med 80-90 %. Dette reduserer belastningen på elektrisk utstyr som kabler, transformatorer, switcher osv.

Systemet gir dere 100 % pålitelig energilagring med null vedlikehold. Batteriene er lagd for 1 million oppladninger og har en levetid på 15 til 20 år.

UPS systemer

Vi tilbyr et stort utvalg av UPS produkter og kan levere til alle type prosjekter i ulike størrelser. Utstyret vi har benytter avansert teknologi for å øke ytelse og pålitelighet og bygget for å sikre den absolutt høyeste kvalitet på strømlevering og den laveste mulige strømforvrenging. 

Systemene er meget servicevennlige med full tilgang fra front og brukergrensesnittet er intuitivt og svært brukervennlig. Ideelle valg for blant annet internett data center, ISP, datarom, servicesenter, presisjonsutstyr og industri. Vi skreddersyr løsningene etter dine behov for kapasitet.

OOEL har høy intern kompetanse og lang erfaring med å levere UPS systemer til ulike formål. Med vårt 24/7 callsenter kan du være trygg på å få hjelp når du trenger den. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Hvorfor velge OOEL som din leverandør?

God service

Høy kompetanse

Solid partner

Scroll to Top
Rull til toppen