Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Fornybar energi

Vi har et stort utvalg av løsninger, produkter og systemer tilpasset næringslivet og industrien. 
Som en totalentreprenør kan vi levere skreddersydde løsninger til store prosjekter i Norge. 
Vi har kompetansen, produktene og personell til å utføre hele jobben.

Energilagring & peak-shaving

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og systemer som passer til lokal industri og næring eller off-grid systemer med behov for forutsigbarhet i strømleveransen. OOEL skreddersyr alle systemene slik at kunden får den riktig mengde strøm når det trengs.

Hvis bedriften er avhengig av fossilt drivstoff til driften kan en kombinasjon av våre løsninger innen produksjon av fornybar energi og energilagring være perfekt for dere. Blant annet oppdrettsanlegg.

Vi leverer produkter med høy energitetthet og lang levetid. Du kan være trygg på at systemene våre fungerer til enhver tid.

Solenergi

Vi leverer solcelleanlegg til næringslivet og industrien i Norge. OOEL er opptatt av å levere anlegg med høy kvalitet på produkter og utførelse. Det er også viktig for oss at produktene har lavest mulig Co2 avtrykk under produksjon. 

Solenergi er den fornybarkilden som øker mest i verden hvert år. Bedre og billigere teknologi har gjort det lønnsomt å investere i solceller. Lite vedlikehold, høy effekt og forutsigbar strømpris er bare noen av fordelene. Vi tilbyr både salg og utleie av solcelleanlegg.

Vindenergi

Vi leverer både horisontale og verikale vindmøller til on & offshore bransjen. Det er produkter som varier mellom 60 kWh til 480 Kwh. Løsningene vi tilbyr kan benyttes av typiske off-grid systemer eller bedrifter som benytter seg av fossilt drivstoff til driften. 

For bedrifter som ønsker å gå over til en mer bærekraftig drift og benytte seg av fornybar energi så kan vi anbefale strømproduksjon kombinert med energilagring. I lengden kan bedriften spare mye penger på drift ved å benytte strøm fra egne kilder.

Scroll to Top
Rull til toppen