Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Jobbe hos oss?

On & Offshore Elektro

Vi er en elektroentreprenør med hovedkontor i Kristiansand og avdelinger i Porsgrunn og Stavanger. Nå er vi totalt 25 ansatte som bistår våre kunder i hele Norge. OOEL retter seg mot industrien og næringslivet innen olje & gass, prosessindustrien, fornybar energi, samferdsel og havbruk. 

Vi kan tilby våre ansatte en veldig spennende arbeidsplass med mye ansvar og stor variasjon i arbeidsoppgaver. Kundene våre befinner seg hovedsaklig på sør-, øst- og vestlandet. Det kan betyr reising i perioder, men i gjengjeld får man verdifull erfaring og muligheten til å jobbe både On & offshore. 

Vi trenger alltid folk. Ta kontakt med oss, så ser vi om det er en match!

Arbeidsmiljøet

Montørene er de som hver dag skaper verdier for firmaet og er ansiktet utad mot kundene. Vi arbeider for å ha et inkluderende og positivt arbeidsmiljø som skal inspirere og motivere. Ofte reiser man i lag ut på oppdrag, og vi opplever at kollegaene ofte blir gode venner.

Det er viktig for oss at alle de ansatte trives. I det daglige arbeidet er våre montører selvstendige, men vi prøver å få til noen sosiale sammenhenger utenfor jobb. Både for og inkludere, men også bygge en lagfølelse.

Døren er alltid inn til ledelsen og det er lav terskel for å komme inn med ting man har på hjertet. Vi har et miljø som inspirerer til å vokse og ta ansvar. 

Hos oss har du muligheten til å utvikle deg som person og faglig. Vi legger til rette for kompetanseheving gjennom flere fagbrev og teknisk fagskole. 

Hvem ser vi etter?

Hos OOEL så ser vi etter personer som er serviceinnstilte, pliktoppfyllende og med et godt humør. Du bør like å jobbe mye selvstendig og ha mye ansvar. Samtidig er det like viktig at du er en lagspiller som stiller opp for kollegaer og bidrar til et godt arbeidsmiljø. 

Dette er en bransje med stadig ny teknologi og arbeidsområder. Det er viktig at du er opptatt av å øke din egen kompetanse og ta nye utfordringer på strak arm. OOEL tilbyr kurs og kompetanseheving for de som ønsker å satse på seg selv og fremtiden.

Er du en sosial, positiv og ryddig lagspiller som brenner for faget, så har du vår oppmerksomhet. Er du nysgjerrig på å høre mer så ta gjerne kontakt med oss.

Scroll to Top
Rull til toppen