Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Vakttelefon 24/ 7

+47 70 30 99 91

Hvem er vi?

On & Offshore Elektro er ett selskap i On & Offshore Gruppen sammen med søster bedriften On & Offshore Service. On & Offshore Gruppen ble etablert I 2003 og har nå over 140 dyktige medarbeidere og en årlig omsetning på over NOK 130 mil.

Vi er lokalisert i nye lokaler på Kristiansand Havn i Kongsgårdbukta. Her har vi kontorer og verksted fasiliteter for produksjon, overhaling og reparasjoner.

On & Offshore Elektro ble etablert i September 2020 og har nå 25 dyktige og høyt kvalifiserte medarbeidere for levering av tjenester, produkter og prosjekter til industri og næringsliv både offshore og onshore.Vi kan levere både direkte prosjektstøtte eller skreddersydd bemanning til store og små prosjekter. Alt etter kundens behov. 

Med kunden i sentrum

Vi er en elektroentreprenør som hovedsaklig jobber mot næringsliv, industri og sameier / borettslag. OOEL har tjenesteområder som olje & gass, havbruk, Ex, fornybar energi, infrastruktur, prosjektstøtte mm.
Vårt mål er hele tiden å ha kundens behov i sentrum. 

Vi er opptatt av å levere god service til våre kunder både før, under og etter prosjektene. Derfor har vi opprettet et lokalt callsenter som står klare med spørsmål og teknisk bistand 24/7. Vi er der når du trenger oss. 

Produktene vi benytter oss av er av høy kvalitet og produsert for tøffe norske forhold. Montørene våre har lang erfaring innen bransjen og god teknisk kompetanse. Dere skal oppleve at produkt, kvalitet og service blir som lovet. Det er vårt løfte til dere.

I OOEL har vi alle en null-filosofi. Det betyr at vårt overordnede mål er å unngå skader på personer eller utstyr. Vi vil forebygge ulykker og skader, og skape en positiv bedriftskultur.

Scroll to Top
Rull til toppen